NERO-käänteisosmoosi-vedenpuhdistuslaite-logo

Uuden sukupolven käänteisosmoosi.

Kotimaiset käänteisosmoosilaitteet vedenpuhdistukseen. Juomavettä merivedestä, järvivedestä tai lähes mistä tahansa huonolaatuisesta kaivovedestä. Puhdas juokseva vesi koko rakennukseen.

Kotimaiset käänteisosmoosilaitteet vedenpuhdistukseen. Juomavettä merivedestä, järvivedestä tai lähes mistä tahansa huonolaatuisesta kaivovedestä. Puhdas juokseva vesi koko rakennukseen.

finnvoda-käänteisosmoosi-vedenpuhdistuslaite-nero-mökille
Yleinen kytkentäjärjestys
Laitteen tilankäyttö asennettuna

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, kerromme mieluusti lisää!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Yleinen kytkentäjärjestys
NERO-Kotiin pikakatsaus
Yleinen kytkentäjärjestys
EMPRO-250 Tilankäyttö

Pohditko, mikä ratkaisu olisi sinulle sopivin? Anna meidän auttaa.

”Lomakkeen täyttämällä voit nostaa jalat pöydälle ja odottaa soittoa turvallisin mielin. Tehtävänämme on auttaa sinua ja varmistua siitä, että Finnvoda-laitteet soveltuvat tarpeisiisi. Kysymme kohteestasi, suunnitellusta käyttötarkoituksesta ja neuvomme eteenpäin kohti soveltuvaa ratkaisua. Tarkoituksena on antaa sinulle tarvittava tieto ja ymmärrys, jonka kanssa voit jatkaa harkintaa.” – Esa, Finnvoda

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jännittääkö vedenpuhdistuslaitteiston hankinta?

Mikset aloittaisi tutustumalla asiakkaidemme kokemuksiin EMPRO-laitteistoista sekä yhteistyöstä Finnvodan kanssa. Autamme mielellämme myös sinua löytämään oikeanlaiset ja toimivat ratkaisut sinun puhtaan veden tarpeisiisi!

EMPRO-100 - Merivedestä juomavettä

EMPRO-250 - Kaivoveden puhdistus

Laitteen lisäksi tarvitset ainoastaan

  • Raakavesipumpun, joka toimii automatiikalla ja tuottaa min. 2.5 barin paineen.

EMPRO-500 käänteisosmoosilaite on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön yrityksille ja vaativille yksityiskohteille. Laite soveltuu käytettäväksi kaikilla raakavesityypeillä. Puhdistettavan veden voit ottaa merestä, järvestä, joesta tai kaivosta. Laite sopii myös erittäin rauta- ja mangaanipitoisen porakaivoveden puhdistukseen.

Tyypillisessä asiakaskohteessa esisuodattimet vaihdetaan 2-3 kertaa vuodessa riippuen raakaveden laadusta ja käytön määrästä. Käänteisosmoosikalvon vaihtoväli on tyypillisesti 5-10 vuotta.

Suosittelemme LVI-asentajan käyttämistä. Kuka tahansa LVI-ammattilainen osaa asentaa laitteen.

Laitteen asennus koostuu kolmen letkun liitännästä (raakavesi, sivuvesi, puhdasvesi), jonka jälkeen raakavesipumppu ja laite käynnistetään. Asennus on nyt valmis.

Laitteen voi tilata suoraan meiltä sinulle sopivimmalla yhteydenottotavalla. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai tilata laitteen suoraa verkkokaupastamme sähköpostilaskulla. Laite toimitetaan kaukokiidon rahdilla jopa seuraavaksi päiväksi toivottuun osoitteeseen. Tarkista myyjältä saatavuus ja rahtikulu toivotulle osoitteelle ja päivämäärälle.

(+358) 44 230 4501
sales@finnvoda.fi

Tai klikkaa tästä verkkokauppaan!

EMPRO-500 käänteisosmoosi vedenpuhdistuslaite yrityksille ja vaativiin kohteisiin
Puhdasta vettä - 500 litraa / tunti

Puhdasta vettä yritystoiminnan käyttöön ja vaativiin kohteisiin

Täydellinen käänteisosmoosilla toimiva vedenpuhdistusjärjestelmä yrityksesi puhtaan veden tarpeisiin.  EMPRO-500 tekee puhdasta vettä tuotanto-, käyttö- ja juomavedeksi suoraan merivedestä (suola ym.), järvestä (bakteerit, humus ym.) tai heikkolaatuisesta kaivovedestä (rauta, suola ym.). 

  • Puhtaan veden tuotto tyypillisessä asiakaskohteessa noin 500 litraa tunnissa, joka varastoituu laitteen omaan 1000 litran puhdasvesisäiliöön. Kapasiteetti riittää vaativaan ammattikäyttöön esim. ravintoloissa, mökkikylissä, vierasvenesatamissa, pienpanimoissa, kasvihuoneissa ja muissa vaativissa kohteissa.
  • Laitteen oma jakelupumppu työntää puhdistetun veden vesiverkostoon automatiikalla
  • EMPRO-500 on All-in-One vedenpuhdistusjärjestelmä. Laite ei tarvitse vedenpehmennystä ja sillä on erinomainen rauta- ja mangaanipitoisen veden puhdistuskyky. EMPRO:n kanssa ei tarvita kallista erillistä raudan esisuodatusta, massasuodatusta tai suolasäkkejä.
  • Kehittämämme uniikin huuhtelutekniikan sekä membraanin puhdistustoiminnon ansiosta vedenpuhdistuslaitteiston ylläpitokulut ovat erittäin matalat.
EMPRO-vedenpuhdistusjärjestelmät paketoivat esisuodatuksen, ohjauksen, automatiikan, puhdasvesisäiliön ja verkostopumpun yhteen kompaktiin, moderniin ja käyttöturvalliseen ja ääntä vaimentavaan kotelointiin.

Oikeasti All-In-One ratkaisu

Perinteisistä ratkaisuista poiketen, uniikin huuhtelukiertoteknologian ansiosta EMPRO-500 käänteisosmoosilaite ei tarvitse ympärilleen tukitekniikkaa kuten massasuodatusta, vedenpehmennystä tai raudan- ja mangaanin suodatusta. 

Yksi kompakti vedenpuhdistuslaite ratkaisee ongelmasi.

Yksinkertainen asennus

Laitteen lisäksi tarvitset ainoastaan: 

  1. Itsenäisesti toimivan pumpun, joka tuo laitteelle raakaveden (min. 2,5 bar)

Liitä kolme letkua, kytke käänteisosmoosilaite päälle virtakytkimestä ja nauti puhtaasta juoksevasta vedestä.

Vedenpuhdistuslaite teollisuuteen ja vaativaan ammattikäyttöön
EMPRO-4000 vedenpuhdistuslaite

Vedenpuhdistuslaite EMPRO-4000 on tarkoitettu kasvihuoneiden, isojen mökkikylien, teollisuuden, vesiosuuskuntien, panimoiden ym. tarpeisiin. Puhdistetun veden tuotto 4000 l/h. Laitteen aktiiviosat ovat kahtena itsenäisenä osiona niin, että yhden komponentin vikaantuminen tai huolto ei pysäytä kuin puolet laitteistosta. Näin laitteen käyttövarmuus on saatu erittäin korkeaksi. Laitteessa hyödynnetään 3-portaista esisuodatusta.

Laitteen korkeapainepumput, esisuodattimet, putkitukset, magneettiventtiilit ja muut puhdistamattoman veden kanssa kosketuksiin tulevat komponentit ovat haponkestävää terästä. Laitteessa on sisäänrakennettuna 310 litran puhdasvesisäiliö, johon on integroitu laitteen sisäiset ohjaukset ja jota käytetään laitteen automaattisesti tekemien sisäisten huuhtelukiertojen puskurisäiliönä.

Vedenpuhdistusjärjestelmät Suomalaisiin oloihin

Käänteisosmoosiin perustuvat EMPRO- vedenpuhdistuslaitteet valmistetaan ja testataan Suomessa. Vedenpuhdistusjärjestelmämme ovat kehitetty loppukäyttäjää ajatellen kompakteiksi, yksinkertaisiksi käyttää ja erittäin energiatehokkaiksi.

Oman tuotekehityksen tuloksena vedenpuhdistuslaitteemme sisältävät useita patentoituja tekniikoita, joiden avulla tuotteidemme hyötysuhde on perinteisempiin käänteisosmoosilaitteistoihin nähden erittäin korkea.

Laatutakuu

Uskallamme myös ottaa vastuun omasta tuotteestamme. Meille on tärkeää, että saat ongelmasi ratkaistua. Olemme ylpeitä siitä, mitä olemme saavuttaneet käänteisosmoosin kehittämisessä jokaiseen kohteeseen sopivaksi vedenpuhdistusratkaisuksi. Vedenpuhdistuslaitteemme kattavat niin vapaa-ajan asunnot, omakotitalot kuin teollisuuden tarpeet. Meillä Finnvodalla myydään vedenpuhdistuslaite aina perustuen asiakkaan todellisiin tarpeisiin.

Me Finnvodalla emme jälleenmyy muiden valmistamaa tekniikkaa, joten tiedämme, mihin laitteemme pystyvät. Tästä syystä olemme aina asiakkaidemme luottamuksen arvoisia, emmekä kanna tuota vastuuta kevyesti.

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi