”Paras tapa auttaa asiakkaita tekemään hyviä päätöksiä on kehittää markkinoille jotain sellaista, että asiakkaalla ei olisi mitään tarvetta kilpailuttaa.”

NERO-käänteisosmoosi-vedenpuhdistuslaitteet-ja-vedenpesukoneet
NERO-käänteisosmoosi-vedenpuhdistuslaitteet-kotiin-ja-mökille

"Kokoelma markkinoiden parhainta vedenpuhdistusteknologiaa. Omaa teknologiaamme. Näistä syntyi pienin, kaunein, puhdistustehokkain, ekologisin, energiatehokkain, kustannustehokkain, toimintavarmin ja vaivattomin vedenpuhdistuslaite parhaimmalla palvelutasolla."

Korkea puhdistusteho
Puskurisäiliö
Patentoitu suoravirtaustekniikka
Patentoitu syöttötekniikka
Uniikki huuhtelukiertotekniikka
Matalat ylläpitokustannukset
All-In-One ratkaisu
Uskomaton saantosuhde
Kompaktein laite
Erinomainen energiatehokkuus
Helppo ylläpitää
Helppo käyttää

100-250 litraa / tunti
60 litraa (+keskeytymätön vedentulo)
2-3 tai 4-5 litraa minuutissa hanasta jopa säiliön ollessa tyhjillään
NERO-mallisto ei tarvitse erillistä jakelupumppua
Membraanin vaihtoväli yli 5 vuotta
n. 100-150€ / vuosi
Ei tarvetta vedenpehmennykselle tai tukitekniikalle
Hyödyntää 50%/80% kaikesta raakavedestä

Korkea puhdistusteho
Puskurisäiliö
Patentoitu suoravirtaustekniikka
Patentoitu syöttötekniikka
Uniikki huuhtelukiertotekniikka
Matalat ylläpitokustannukset
All-In-One ratkaisu
Uskomaton saantosuhde
Kompaktein laite
Erinomainen energiatehokkuus
Helppo ylläpitää
Helppo käyttää

NERO-IDS (Intelligent Distribution System) – Puhdistetun veden jakelu tapahtuu NERO-IDS teknologian avulla ilman erillistä jakelupumppua.

Mitä etua teknologiasta on?

Pienikokoisissa pumpuissa on tyypillisestä huono hyötysuhde ja suurikokoiset, toimintavarmemmat ja hyötysuhteeltaan paremmat jakelupumput taas vievät paljon tilaa. Jakelupumppu on tyypillisesti yksi käänteisosmoosilaitteistojen vikaantuvin elementti.

Lopputulos: Pienempi, toimintavarmempi, energia- ja kustannustehokkaampi laitteisto

NERO-HybridFlow teknologia – NERO järjestelmä toimii puskurisäiliön tyhjennettyä suoravirtauslaitteena. Puhdas vesi ei siis oikeasti lopu koskaan. Laite jatkaa veden tuottamista vesiverkostoon tuottonsa mukaisesti myös säiliön ollessa tyhjä.

Mitä etua teknologiasta on?

Perinteiset käänteisosmoosilaitteet eivät hyödynnä puskurisäiliötä täysin. Tilaa hukataan, sillä käynnistys ja sulkukytkimet (koho, ja alarajakytkimet) ohjaavat laitteiston toimintaa ja hukattu säiliötilavuus voi olla jopa 40%. NERO-järjestelmä hyödyntää puskurisäiliön täysin.

Mikäli perinteisen laitteiston säiliö tyhjenee, vedentulo loppuu täysin. Asiakas joutuu odottamaan säiliön täyttymistä tiettyyn pisteeseen (usein noin 15-25%), jolloin vettä on taas saatavilla hetkellisesti. HybridFlow teknologian kanssa NERO jatkaa veden tuottamista suoraan verkostoon kun puskurisäiliö on tyhjä.

Lopputulos: Järjestelmä tarvitsee pienemmän puskurisäiliön perinteisiin nähden, joten tilantarve laitteelle on huomattavasti pienempi. NERO laitteen puskurisäiliön tilavuus voidaan hyödyntää täysin ja puhdasta vettä on aina saatavilla, myös säiliön ollessa tyhjä. NERO palvelee aina.

NERO-ICR (Internal Concentrate Recirculation) – Teknologian ansiosta NERO järjestelmien saantoprosentti vaihtelee mallien välillä 50% ja 80%. Nämä ovat laitteidemme standardi toimintapiste. Laitteemme eivät vaadi asennushetkellä säätöjä raakaveden laadun mukaan. Kaikki on automaattista.

Mitä etua teknologiasta on?

Perinteiset käänteisosmoosilaitteet toimivat 20-25% saannolla. Ne tarvitsevat jopa 4-5 litraa raakavettä tehdäkseen yhden litran puhdasta. Heikko saantoprosentti tarkoittaa tiheää esisuodattimien ja membraanin vaihtoväliä. Raakavesipumpun käyttötunnit lisääntyvät, jolloin energiankulutus nousee. Raakaveden kulutus moninkertaistuu ja tekee jopa kohtuutuottoisen kaivon vedenpuhdistuksen mahdottomaksi.

Lopputulos: NERO-mallit tekevät vettä 50% tai 80% saannolla, jonka ansiosta kaivon vedentuotto ei ole enään ongelma. Raakavesipumpun elinikä tuplaantuu ja suodattimien sekä membraanin vaihtoväli on yli kaksinkertainen tyypillisiin laitteisiin verrattuna.

PFAS-yhdisteet – Ikuinen riesa vai vedenpuhdistustekninen haaste

PFAS-yhdisteet lyhyesti PFAS-yhdisteet ovat niin kutsuttuja ikuisuuskemikaaleja, jotka koostuvat fluoratuista hiilivetyketjuista. Poikkeuksellisten ominaisuuksiensa vuoksi PFAS-yhdisteitä käytetään lukuisissa erilaisissa sovelluksissa sammutusvaahdoista tekstiileihin. Hyödyllisyydestään huolimatta yhdisteisiin liittyy

Read More »

Vill du ha mer information och / eller ett personligt erbjudande?

Suostumus(Pakollinen)
informationen du lämnar in via vår kontaktformulär används endast för att kontakta dig gällande dina möjliga behov för vattenrengöringsteknik. Informationen används ej för marknadsföring. Med att lämna dina kontaktuppgifter ger du dock ditt samtycke till att vi kan lämna ut kontaktuppgifter ytterligare till någon av våra samarbetspartner, som enligt oss är geografiskt mer lämplig att servera just dig! En lista över våra samarbetspartner hittar du här https://www.finnvoda.se/samarbetspartners
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haluatko lisätietoja ja / tai yksilöllisen tarjouksen?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

<< palaa etusivulle

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi