Globaali muokkaukset

Nero-Mökille

NERO-Mökille on täydellinen ratkaisu vapaa-ajan asuntojen puhtaan veden tarpeisiin. Laite puhdistaa rakennukseesi juoksevan veden lähes mistä tahansa luonnosta löydettävästä vedestä, kuten merivedestä, järvivedestä tai vaikkapa moniongelmaisesta rauta- ja mangaanipitoisesta kaivovedestä.
Suositeltu

Nero-Villa

Käänteisosmoosiin perustuva vedenpuhdistuslaite NERO-Villa puhdistaa omakotitalollesi tai vapaa-ajan asunnollesi n. 250 litraa puhdasta juomavettä tunnissa ja soveltuu erityisen hyvin meriveden puhdistuksen lisäksi mm. moniongelmaisen rauta-, mangaani ja suolapitoisen kaivoveden sekä järvivesien puhdistukseen.
Suositeltu

Nero-Kotiin

Käänteisosmoosiin perustuva vedenpuhdistuslaite NERO-Kotiin puhdistaa omakotitalollesi tai vapaa-ajan asunnollesi n. 250 litraa puhdasta juomavettä tunnissa järvestä tai kaivovesistä. NERO-Kotiin on markkinoiden tehokkain ratkaisu kaikille vähäsuolaisille raakavesille. Laite soveltuu erityisen hyvin mm. moniongelmaisen rauta-, mangaani ja suolapitoisen kaivoveden sekä järvivesien puhdistukseen.
Suositeltu

Nero-Premium

NERO-Premium on täydellinen ratkaisu, kun puhdasta vettä tarvitaan paljon. Laite puhdistaa rakennukseesi juoksevan veden lähes mistä tahansa luonnosta löydettävästä vedestä, kuten merivedestä, järvivedestä tai vaikkapa moniongelmaisesta rauta- ja mangaanipitoisesta kaivovedestä.
Suositeltu

NERO-Lisäsäiliö / 120 Litraa - Kulutuspiikkejä tasaamaan

Ketterä ja helppokäyttöinen 120 litran puhtaan veden puskurisäiliö NERO-tekniikalla. Valmiit liitännät – Kytkentä- ja käyttövalmis
Suositeltu

Vill du ha mer information och / eller ett personligt erbjudande?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haluatko lisätietoja ja / tai yksilöllisen tarjouksen?

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Konfiktia

Puhdas juomavesi