Käänteisosmoosilaitteet kemikaalittoman siivous- ja pesulakäytön puhtaan veden valmistukseen

Kemikaalittoman siivouksen edut alkavat olla jo kiistattomia. Siivouksessa hyödynnettävät pesuaineet sisältävät vuosi vuodelta vähemmän myrkyllisiä yhdisteitä ja kemikaaleja, hyvä niin.

Perinteiset siivouskemikaalit voivat ärsyttää ihoa, silmiä sekä hengitysteitä ja aiheuttaa terveysriskin tilojen käyttäjille. Erityisessä vaarassa on tosin jatkuvassa altistuksessa oleva siivooja. Siivous- ja pesuainejäämien vaikuttavuudesta  tilojen käyttäjiin on myös käynnissä keskustelua.

Kemikaalittoman siivouksen edellytyksenä on usein erityisen puhdas vesi. Pääosa kemikaalittomasta ja myrkyttömästä siivouksesta perustuu teholtaan:

  • Otsonointiin, jossa puhdistettuun veteen lisätään otsonia, jonka voimakkaat hapettavat ominaisuudet tappavat haitallisia, mutta myös hyödyllisiä bakteerikantoja pintasiivouksen aikana.
  • Probiootteihin, eli probioottisiivoukseen tai mikrobisiivoukseen, jonka tavoitteena on korvata siivouksen yhteydessä pinnoilla oleva ihmiselle mahdollisesti haitallinen bakteerikanta toisella, turvallisemmalla ja ihmiselle terveellisemmällä bakteerikannalla
  • Puhdasvesisiivoukseen, jossa hyödynnetään käänteisosmoosilla, tai muulla menetelmällä valmistetun, liuenneista ja liukenemattomista aineista lähes täysin vapaan veden heikkoa puskurointikykyä. 
Käänteisosmoosilaite

Mitä on kemikaaliton ja myrkytön siivous?

Kemikaalittomalla siivouksella tarkoitetaan pintojen ja tilojen puhdistamista puhdistusaineilla, jotka eivät sisällä syövyttäviä tai myrkyllisiä kemikaaleja. Kemikaalitonta siivousta kutsutaan usein myös myrkyttömäksi siivoukseksi.

Menetelmästä riippuen, kemikaaliton siivous soveltuu ylläpitosiivouksen lisäksi myös varsinaiseen puhdistukseen.

Se oikea valinta puhtaan veden valmistukseen

Oletko kiinnostunut puhtaan veden valmistuksesta siivouskäyttöön? Jätä yhteystietosi niin jutellaan!

5

Puhdas vesi mikrobisiivoukseen

Mikrobi- tai probioottisiivous on siivousmenetelmä, jossa ihmiselle hyödyllisiä ja terveellisiä bakteereita hyödynnetään haitallisten bakteerien neutraloimiseen ja kannan hillitsemiseen. 

3

Puhdas vesi pesukonekäyttöön

Hyödyntämällä käänteisosmoosivettä teollisessa pesukoneessa vähennät valtavasti pesuaineiden tarvetta, ilman puhdistustuloksen heikentymistä

250-3

Puhdas vesi otsonointiin

Otsonointipuhdistuksessa käänteisosmoosilla puhdistettuun veteen lisätään otsonia, jonka voimakkaat hapettavat ominaisuudet tappavat haitallisia, mutta myös hyödyllisiä bakteerikantoja pintasiivouksen aikana.

Vill du ha mer information och / eller ett personligt erbjudande?

Suostumus(Pakollinen)
informationen du lämnar in via vår kontaktformulär används endast för att kontakta dig gällande dina möjliga behov för vattenrengöringsteknik. Informationen används ej för marknadsföring. Med att lämna dina kontaktuppgifter ger du dock ditt samtycke till att vi kan lämna ut kontaktuppgifter ytterligare till någon av våra samarbetspartner, som enligt oss är geografiskt mer lämplig att servera just dig! En lista över våra samarbetspartner hittar du här https://www.finnvoda.se/samarbetspartners
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haluatko lisätietoja ja / tai yksilöllisen tarjouksen?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

<< palaa etusivulle

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi