Vedenpuhdistuslaite mökille – NERO-Mökille

Mökit ja vapaa-ajan asunnot
Valmistaa jopa 100 litraa / tunti
60 litran sisäänrakennettu säiliö
Lisäsäiliöt optiona (120 L)
Meri-, järvi- ja kaivoveden puhdistukseen

Vedenpuhdistuslaite mökille – NERO-Mökille

NERO-Mökille käänteisosmoosilaite on täydellinen ratkaisu vapaa-ajan asuntojen puhtaan veden tarpeisiin. Laitteen lisäksi tarvitset ainoastaan automaattisesti toimivan pumpun, jolla puhdistettava vesi syötetään laitteelle suosituksena min 3-5 max bar paineella.

Tämä kalvosuodatukseen perustuva vedenpuhdistuslaite puhdistaa, varastoi omaan säiliöönsä ja jakelee sieltä puhdasta vettä siihen kytkettyyn vesiverkostoon täysin automaattisesti. Eroa esimerkiksi kunnallisveden piirissä asumiseen ei siis juurikaan ole. Tässä vedenpuhdistuslaitteessa yhdistyy äärimmäisen helppo asennus, matalat ylläpitokulut, korkea puhdistusteho ja matalat ylläpitokulut sekä vaiva. NERO-Mökille puhdistaa rakennukseesi juoksevan veden lähes mistä tahansa luonnosta löydettävästä vedestä, kuten merivedestä, järvivedestä tai vaikkapa moniongelmaisesta rauta- ja mangaanipitoisesta kaivovedestä.

  • Automaattinen kalvohuuhtelu: Vedenpuhdistuslaite on varustettu markkinoiden tehokkaimmalla patentoidulla automaattisella kalvohuuhtelutekniikalla, jossa kalvot huuhdellaan puhtaalla vedellä molemmilta puolilta samanaikaisesti. Tämä pidentää kalvojen elinikää jopa viisinkertaiseksi markkinastandardiin nähden. Tyypillinen membraanikalvon elinikä on 5+ vuotta
  • Erittäin korkea hyötysuhde: Patentoidun ICR-tekniikan ansiosta järjestelmän hyötysuhde (saanto) on n. 50% jopa suolaisella vedellä. Laite siis valmistaa yhden puhtaan vesilitran kahdesta raakavesilitrasta, epäpuhtaan osuuden poistuessa sivuvesiliitännästä. Tekniikan ansiosta tämä käänteisosmoosilaite joutuu käsittelemään vain viidesosan epäpuhtauksia markkinastandardiin nähden, tuottaakseen sinulle haluamasi määrän puhdasta vettä.
  • Ei tukitekniikkaa: Järjestelmä ei koskaan edellytä rinnalleen tukitekniikkaa toimiakseen. Laite soveltuu sellaisenaan esimerkiksi erittäin rauta- ja mangaanipitoisten kaivovesien puhdistamiseen
  • Kompakti rakenne ja helppo asennus: Patentoitujen teknologioidemme ansiosta järjestelmän tilankäyttö on moninkertaisesti pienempi markkinastandardiin nähden, erityisesti moniongelmaisilla kaivovesillä. Tämä vedensuodatusjärjestelmä vastaa asennusvaativuudeltaan astianpesukonetta ja on kytkentä ja käyttövalmis saapuessaan.
  • Uskomaton puhdistusteho: Laite poistaa vedestä käytännössä kaikki liuenneet ja liukenemattomat epäpuhtaudet, tehden vedestä luotettavasti täysin juomakelpoista. Laite soveltuu lähes minkä tahansa veden puhdistamiseen sellaisenaan.

Liitäntätiedot: Raakavesi sisään 1/2″ UK, Puhdas vesi ulos 1/2″ UK, Sivuvesi viemäriin tai luontoon 13mm letkukara puutarhaletkulle

Ylläpito: Laitteen ylläpito koostuu pääasiassa esisuodatinten vaihdosta tarvittaessa. Järjestelmä ilmoittaa sinulle näytöllään, kun on aika vaihtaa esisuodattimet. Keskimääräinen asiakas vaihtaa suodattimet 2-3 kertaa vuodessa.

Hinta:

5490.00  Sis. ALV 24%

Toimitustavat ja niiden kulut näet kassalla ennen ostoksen tekemistä. Nouto tehtaalta Hyvinkäältä on maksuton.

Yleisiä kuvia asiakkaidemme laitteista

Tuotetiedot

Korkeus: 77,5 cm, Syvyys: 61 cm, Leveys: 49 cm
max 420 W, 230v 50hz
Paino: n. 35kg
Verkkovirtajohdon pituus: n. 2m
Puhdasvesisäiliö: 60 l (lisäsäiliöt optiona)
Tyypilliset ylläpitokulut: n 100-150€ / vuosi
Korkea saantoprosentti: n. 50%
Tyypillinen membraanin elinikä n. 5 vuotta
Esisuodatus: 20″ 5µm vekkisuodatin, 10″ 5µm aktiivihiili ja 1µm sedimentti

Liintäntätiedot:
Raakavesi sisään: 1/2″ UK
Puhdas vesi ulos: 1/2″ UK
Sivuvesi viemäriin tai luontoon: 13mm letkukara puutarhaletkulle

Laitteella on kahden vuoden takuu kattaen materiaali- ja valmistusvirheet. Takuuehtoja sovelletaan.

Toimitussisältö

Asennusvalmis NERO-Mökille vedenpuhdistuslaite
Integroitu 60 l vesisäiliö puhtaalle vedelle
TDS-mittari vedenlaadun mittaukseen
Sivuvesiletku (n. 2m) Huoltoletku (n. 30cm) Huoltoletkun jatkopala (n. 1m)
Esisuodatinsarja käyttövalmiiksi asennettuna
Ulkoinen 20″ suodatinrunko vekkisuodattimille ja kytkentäletku
80cm joustava kytkentäletku laitteelta puhdasvesiverkkoon
Käyttöohje

Ominaisuudet

Tuotto: n. 100 l/h
Erittäin matala energiankulutus
Informaationäyttö
Suoravirtaus puskurin tyhjennettyä
Erittäin tilatehokas
Täysi automatiikka
Täysin säätövapaa
Automaattinen tehokas kalvohuuhtelu
Pitkä membraanin elinikä

Käyttökohteet

Vedenpuhdistukseen vapaa-ajan asunnoille ja kesäkäyttöisille saarimökeille
Järjestelmä on säilöttävissä elintarvikepakkasnesteellä myös talvikylmiin kohteisiin
Omalla (60 litran säiliöllä) laite palvelee kevyesti varusteltuja vapaa-ajan asuntoja, mutta on laajennettavissa lisäsäiliöllä (120 l) puhdistamaan vettä täysin varustelluille mökeille perhekäyttöön

Kaivoveden suodatus: Yleisimmin mutta ei rajoittuen mm. rauta (ruoste), mangaani, fluoridi, kloridi (suola), arseeni, humus, kalkki, bakteerit ja virukset, värivirheet ym.
Meriveden suodatus: mm. kloridi (suola), bakteerit ja virukset, humus, värivirheet ym.
Järviveden suodatus: mm. bakteerit, humus (myös liuennut), värivirheet ym.
arto nummila
arto nummila
Toimiva laite Nero 100. Suosittelen todella kaikille joilla rengaskaivo tai porakaivo ei tuota hyvää vettä. Olemme Kotkan saaristossa ja useat naapurit aikovat hankkia vastaavan laitteen. Tuote info ja puhelin apu toimii hienosti. Kannattaa ostaa myös hyvä vesipumppu.
Ville Kuusniemi
Ville Kuusniemi
NERO 100 on nyt palvellut yhden kauden ulkosaaristomökillämme. Raakavesi tulee merestä ja käyttövoima aurinkopaneeleista. Voin tähänastisen kokemuksen perusteella lämpimästi suositella tätä laitetta. Meillä laitekokonaisuuteen kuuluu vielä 120 litran puskurisäiliö, joten vedenkäytössä ei ole tarvinnut pihtailla. Hienon laitteen lisäksi myös valmistajan asiakaspalvelu ansaitsee kiitoksen.
Timo Koskenranta
Timo Koskenranta
Iloisen ja asiantuntevan palvelun paikka!! Hommat hoituu sovitusti ja ammattitaidolla.
Ari Lius
Ari Lius
Meillä on ollut NERO-mökille käytössä kaksi kesää ja hyvin on toiminut. Erinomainen laite, kun mökki on saaressa Turun saaristossa. Tuotto on riittävä ja laite ei ole kovin äänekäs. Ainoat huollot ovat olleet suodattimien vaihto ja talvikuntoon laittaminen, mutta molemmat hoituivat hyvin mukana tulleen käyttöohjeen avulla. Suosittelen.
Jarmo Parkko
Jarmo Parkko
Olimme vuosikaudet kantaneet ruoka- ja juomaveden 300 km päästä kotoa mökille tai ostaneet lähdevettä lähimmästä kaupasta. Pesuvetenä käytettiin mökillä olevan porakaivon vettä mutta siinä oleva korkea rautapitoisuus aiheutti astioihin ikävää värjäytymistä. Nyt on vuosi ollut Nero Mökille laite käytössä ja olemme erittäin tyytyväisiä laitteen tuottamaan veden laatuun sekä määrään. Laitteen oman 60L vesisäiliön lisäksi hankittu 120L vesisäiliö takaa että vesi riittää suuremmallakin kulutuksella. Ja laitteen valmistajan antama tuotetuki on ollut aivan loistavaa. Suuret kiitokset Esalle. Jarmo Parkko, Virolahti
Kari Sajalinna
Kari Sajalinna
Finnvodan Nero on mainio tuote. Erinomaisen teknisen tuen myötä tarvittava kokonaisuus saatiin valittua valikoimasta tarpeisiimme. Helposti ymmärrettävän k&h:n myötä myös tarvittava huoltotyöt onnistuu vaikeuksitta ja ripeän asiakaspalvelun kautta myös tarvittavat varaosat saa vaivattomasti. Liki vuoden käyttökokemuksen myötä voin suositella ko. laitetta. Toki erä suodattimia on syytä pitää kohteessa kaiken varalta.
Juhana Kantola
Juhana Kantola
EMPRO-250 ollut vajaan vuoden käytössä, toistaiseksi pelkkää hyvää sanottavaa. Verkostoon syöttävän pumpun erillinen sähkönsyöttömahdollisuus iso plussa kun kulutushuippujen aikaan kaivon tuotto rajallinen.
JYRKI Laine
JYRKI Laine
Hyvää ja asiantuntevaa palvelua vedenpuhdistimeen liittyvien kysymysten kanssa.
Jukka Vesalainen
Jukka Vesalainen
Laite Empro 100 on toiminut moitteettomasti. Yrityksen palvelualttius huoltoon ym. liittyvissä kysymyksissä on erinomaista.

Haluatko lisätietoja ja / tai yksilöllisen tarjouksen?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vill du ha mer information och / eller ett personligt erbjudande?

Suostumus(Pakollinen)
informationen du lämnar in via vår kontaktformulär används endast för att kontakta dig gällande dina möjliga behov för vattenrengöringsteknik. Informationen används ej för marknadsföring. Med att lämna dina kontaktuppgifter ger du dock ditt samtycke till att vi kan lämna ut kontaktuppgifter ytterligare till någon av våra samarbetspartner, som enligt oss är geografiskt mer lämplig att servera just dig! En lista över våra samarbetspartner hittar du här https://www.finnvoda.se/samarbetspartners
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

<< palaa etusivulle

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi