Vedenpuhdistuslaite mökille - NERO-Mökille

”Käänteisosmoosilla toimiva vedenpesukone mökillesi. Juokseva käyttö- ja juomavesi mökillesi puhdistettuna suoraan merivedestä, järvestä tai lähes mistä tahansa huonosta kaivovedestä. Puhdasvesitakuulla.”

Haluatko lisätietoja ja/tai yksilöllisen tarjouksen?

Tuotekuvaus

NERO-Mökille käänteisosmoositekniikkaan perustuva vedenpuhdistuslaite puhdistaa mökillesi juoksevan veden lähes mistä tahansa luonnosta löydettävästä vedestä, kuten merivedestä, järvivedestä tai lähes mistä tahansa huonolaatuisesta kaivovedestä. NERO-Mökille tuottaa vesiverkostoosi noin 100 litraa puhdasta vettä tunnissa. Laitteen avulla saat puhtaan juoksevan veden mökillesi koko rakennuksen tarpeisiin. NERO-Mökille puhdistaa lähes mitä tahansa Suomesta löytyvää luonnonvettä täydelliseksi puhtaaksi juoma- ja käyttövedeksi. Meri-, järvi-, ja jokiveden lisäksi laite puhdistaa myös erittäin rauta- ja mangaanipitoisen kaivoveden täydellisen juomakelpoiseksi.

NERO-Mökille on markkinoiden kompaktein laite tehtäväänsä. Suljetun koteloinnin ansiosta se on erittäin turvallinen käyttää, sillä laitteen pumppukoneisto ei ole paljaana esillä.

Patentoidun NERO-IDS jakelutekniikan ansiosta laitteisto ei tarvitse jakelupumppua toimittaakseen puhdistettua vettä vesiverkostoon. Tekniikan ansiosta laite on myös markkinoiden energiatehokkain kokoluokassaan.

Patentoidun NERO-HybridFlow tekniikan ansiosta et jää koskaan ilman puhdasta vettä. Laite syöttää puhdasta vettä verkostoon suoravirtauksena tuottonsa (2-3 litraa/minuutti) mukaisesti jopa silloin, kun puskurisäiliö on tyhjä. Tyypilliset laitteet jättävät sinut odottamaan, NERO ei.

  • NERO-Mökille on All-in-One ratkaisu, eikä lähes koskaan tarvitse ylimääräistä lisäesisuodatusta, eikä koskaan veden pehmennystä tai massasuodattimia toimiakseen.
  • Erittäin korkea saantoprosentti (n. 50%). Edistyneen tekniikan vuoksi laite tarvitsee puhdistuksessaan vain 2 litraa raakavettä jokaista puhdistettua litraa kohden
  • Laite puhdistaa vedestä raudan, suolan, mangaanin ja lähes kaikki muut epäpuhtaudet, tehden vedestä luotettavasti täydellisen juomakelpoista.

Laitteidemme viitteelliset puhdistusarvot löydät Usein Kysytyistä Kysymyksistä.

Tilaa tänään:

5,150.00  Sis. ALV 24%

Käyttökohteet

Vedenpuhdistus kaivosta (rauta, ruoste, mangaani, fluoridit, suola ym.)
Vedenpuhdistus merestä (suola, levämyrkyt ym.)
Vedenpuhdistus järvestä (bakteerit, humus ym.)
Tai lähes mikä tahansa muu raakaveden lähde!

Ominaisuudet

Erittäin matala energiankulutus
Korkea saantoprosentti (n. 50%)
Helppo ja nopea huoltaa
Yksinkertainen käyttää
All-in-one -ratkaisu
Täysin säätövapaa
Pitkä membraanin elinikä

Tuotetiedot

Korkeus: 77,5 cm
Syvyys: 61 cm
Leveys: 49 cm
Kahden vuoden takuu
Tuotto: 100 l/h
Kulutus: max 420 W
Puhdasvesisäiliö: 60 l
Ylläpitokulut: n 100-150€/v
Hinta: 5150€

Toimitussisältö

Integroitu vesisäiliö puhtaalle vedelle
Tds mittari vedenlaadun mittaukseen
Hukkaputkiletku
Esisuodatinsarja asennettuna
Ulkoinen pussisuodatinrunko 25 µm pusseille
Käyttöohje sekä raakavesipumpun asennusohje
Asennusvalmis NERO-Mökille vedenpuhdistuslaite

Kuvia käyttökohteista

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi