Finska föregångare inom omvänd osmosteknik.

Under det senaste decenniet har vi arbetat för att säkerställa att omvänd osmos lämpar sig som en lösning för vattenrening för alla – utan krav på anpassning, justeringar eller stödteknik utanför enheten. Målet uppnåddes och den överlägsna tekniska prestandan hos våra produkter och den totala kostnaden för kunden klarar konkurrensen utmärkt.

Finnvoda - Käänteisosmoosi vedenpuhdistuslaite EMPRO-4000 laitteen kehittäjät Esko Aulanko ja Jorma Mustalahti

Marknadsledare inom omvänd osmos för konsumenter i Finland

Enbart en marknadsledande position är kanske inte ett giltigt skäl att välja tillverkare. Du kan dock vara säker på att marknaden har erfarenhet av våra enheter och att deras funktionalitet har testats i nästan ett decennium. Hos Finnvoda försäkrar vi oss redan vid kartläggningen om att våra produkter garanterat löser dina problem. Vi vill tacka våra kära kunder för ert förtroende. Vi vill också i fortsättningen vara värda det.

Egen produktutveckling och patenterad teknik

Våra vattentvättmaskiner är exceptionella på marknaden för vattenreningsutrustning. De lämpar sig som sådana för rening av praktiskt taget allt vatten, även järn- och manganhaltigt mångproblematiskt brunnsvatten.

Våra vattentvättmaskiner är exceptionella på marknaden för vattenreningsutrustning. De lämpar sig som sådana för rening av praktiskt taget allt vatten, även järn- och manganhaltigt mångproblematiskt brunnsvatten.

Grundat

2011

Levererade system

1000~

Nettoomsättning (2022)

751(t)

Personal (2022)

6

Omvänd osmos

Tanken bakom omvänd osmosteknik (RO) är att tvinga vatten genom ett halvgenomsläppligt membran genom att applicera ett tryck högre än det osmotiska trycket på vattnet som behandlas. Endast vattnet kan tränga igenom membranet, men virus, bakterier och nästan alla metalljoner, salter och andra föroreningar kan inte tränga sig igenom det. Omvänd osmos kan användas för att producera mycket rent dricksvatten direkt från havsvatten, sjövatten eller till och med smutsigt brunnsvatten.

Membranfiltreringsbaserade vattenreningsmetoder har visat sig vara de bäst fungerande av en mängd moderna vattenreningstekniker. RO-membranprocessen är den mest avancerade av dessa. Omvänd osmos har dock länge varit en dyr och svåranvänd metod, eftersom enheterna vanligtvis har behövt anpassning och kontinuerliga justeringar för att fungera korrekt.

Vill du ha mer information och / eller ett personligt erbjudande?

Suostumus(Pakollinen)
informationen du lämnar in via vår kontaktformulär används endast för att kontakta dig gällande dina möjliga behov för vattenrengöringsteknik. Informationen används ej för marknadsföring. Med att lämna dina kontaktuppgifter ger du dock ditt samtycke till att vi kan lämna ut kontaktuppgifter ytterligare till någon av våra samarbetspartner, som enligt oss är geografiskt mer lämplig att servera just dig! En lista över våra samarbetspartner hittar du här https://www.finnvoda.se/samarbetspartners
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haluatko lisätietoja ja / tai yksilöllisen tarjouksen?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

<< palaa etusivulle

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi