Vedenpuhdistuslaite – NERO-Vesipiste

Omakotitalot ja vapaa-ajan asunnot
Valmistaa omalle hanalleen n. 2 litraa / minuutti
Ei voida kytkeä palvelemaan vesiverkostoa
Meri-, järvi- ja kaivoveden puhdistukseen

Vedenpuhdistuslaite – NERO-Vesipiste

Vedenpuhdistuslaite NERO-Vesipiste on täydellinen ratkaisu kantoveden varassa oleville vapaa-ajan asunnoille, jotka sijaitsevat vesistön lähettyville. Vesipiste soveltuu myös erittäin heikkolaatuisten kaivovesien puhdistamiseen. Sijoita tämä vedenpuhdistuslaite esimerkiksi terassillesi, jossa se valmistaa sille syötetystä puhdistettavasta vedestä täydellisen juomakelpoista jaellakseen sitä laitteen hanalta. Syötä vesipisteelle puhdistettava vesi pumpulla, tai anna laitteen imeä itse puhdistettava vesi (nostokorkeus max 2.5 m omalla pumpulla lyhyille etäisyyksille).

Halutessasi voit sijoittaa laitteen lähelle vesitynnyrin, josta laite imee omalla pumpullaan ja täyttää tynnyriä ajoittain tarpeen mukaan. Tällä tavoin et sido pumppuasi pelkästään palvelemaan Vesipistettä.

  • Käänteisosmoositekniikkaan perustuva vedenpuhdistuslaite NERO-Vesipiste on naurettavan yksinkertainen asentaa ja ottaa käyttöön. Sijoita laite esimerkiksi terassille ja kytke laitteen liitäntään esimerkiksi imusihdillä varustettu puutarhaletku. Syötä puhdistettava vesi pumpulla tai lyhyillä etäisyyksillä voit antaa laitteen imeä veden itse.
  • Ei tarvetta tukitekniikalle – varsinaisen vedenpuhdistuksen näkökulmasta laite on asennus- ja käyttövalmis
  • Erittäin korkean saannon (n. 50%) ansiosta laitteen ylläpitokulut ovat erittäin maltilliset perinteisiin laitteisiin nähden (tyypillisesti n. 45€/vuosi)
  • Laite poistaa vedestä käytännössä lähes kaiken veteen liuenneista ja liukenemattomista epäpuhtauksista, esimerkiksi raudan, mangaanin ja suolat sekä sinilevämyrkyt, tehden vedestä luotettavasti täydellisen juomakelpoista.
  • Laitteen aktiivihiilisuodatin vähentää tai poistaa myös vähäisiä rikki- ja radon-ongelmia.

Laitteen voi talvisäilöä elintarvikepakkasnesteellä tai kuljettaa kevyen (25 kg) NERO-Vesipisteen kotiin lämpimään odottamaan seuraavaa käyttökautta.

Ylläpitotoimet koostuvat pääasiassa esisuodattimien vaihdosta tarvittaessa, tyypillisesti kerran vuodessa käytöstä ja raakavedestä riippuen.

Hinta:

Toimitusaika: n. 1-2 viikkoa. Tarkka toimitusaika vahvistetaan henkilökohtaisesti.

2390.00  Sis. ALV 24%

Toimitustavat ja niiden kulut näet kassalla ennen ostoksen tekemistä. Nouto tehtaalta Hyvinkäältä on maksuton.

Yleisiä kuvia asiakkaidemme laitteista

Tuotetiedot

Korkeus: 89 cm, Syvyys: 38 cm, Leveys: 37 cm
max 420 W, 230v 50hz
Verkkovirtajohdon pituus: n. 2m
Tyypilliset ylläpitokulut: n. 45€ / vuosi
Korkea saantoprosentti: n. 50%
Tyypillinen membraanin elinikä n. 5 vuotta
Esisuodatus: 10″ 5µm aktiivihiili ja 1µm sedimentti

Laitteella on kahden vuoden takuu kattaen materiaali- ja valmistusvirheet. Takuuehtoja sovelletaan.

Toimitussisältö

Asennusvalmis NERO-Vesipiste vedenpuhdistuslaite
Integroitu vesiallas ja hana
TDS-mittari vedenlaadun mittaukseen
Nippa puutarhaletkukytkentää varten
Esisuodatinsarja käyttövalmiiksi asennettuna
Käyttöohje

Ominaisuudet

Tuotto: n. 1-3 l / min
Erittäin matala energiankulutus
Suoravirtaus
Erittäin tilatehokas
Täysi automatiikka
Täysin säätövapaa
Automaattinen tehokas kalvohuuhtelu
Pitkä membraanin elinikä

Käyttökohteet

Vapaa-ajan asunnot ja kesämökit
Sijoituspaikka esimerkiksi terassi tai osaksi kesäkeittiötä
Vedenpuhdistus kaivosta (mm. rauta, mangaani, fluoridit, kloridi)
Vedenpuhdistus merestä (mm. suola, levämyrkyt)
Vedenpuhdistus järvestä (mm. bakteerit, humus)
arto nummila
arto nummila
Toimiva laite Nero 100. Suosittelen todella kaikille joilla rengaskaivo tai porakaivo ei tuota hyvää vettä. Olemme Kotkan saaristossa ja useat naapurit aikovat hankkia vastaavan laitteen. Tuote info ja puhelin apu toimii hienosti. Kannattaa ostaa myös hyvä vesipumppu.
Ville Kuusniemi
Ville Kuusniemi
NERO 100 on nyt palvellut yhden kauden ulkosaaristomökillämme. Raakavesi tulee merestä ja käyttövoima aurinkopaneeleista. Voin tähänastisen kokemuksen perusteella lämpimästi suositella tätä laitetta. Meillä laitekokonaisuuteen kuuluu vielä 120 litran puskurisäiliö, joten vedenkäytössä ei ole tarvinnut pihtailla. Hienon laitteen lisäksi myös valmistajan asiakaspalvelu ansaitsee kiitoksen.
Timo Koskenranta
Timo Koskenranta
Iloisen ja asiantuntevan palvelun paikka!! Hommat hoituu sovitusti ja ammattitaidolla.
Ari Lius
Ari Lius
Meillä on ollut NERO-mökille käytössä kaksi kesää ja hyvin on toiminut. Erinomainen laite, kun mökki on saaressa Turun saaristossa. Tuotto on riittävä ja laite ei ole kovin äänekäs. Ainoat huollot ovat olleet suodattimien vaihto ja talvikuntoon laittaminen, mutta molemmat hoituivat hyvin mukana tulleen käyttöohjeen avulla. Suosittelen.
Jarmo Parkko
Jarmo Parkko
Olimme vuosikaudet kantaneet ruoka- ja juomaveden 300 km päästä kotoa mökille tai ostaneet lähdevettä lähimmästä kaupasta. Pesuvetenä käytettiin mökillä olevan porakaivon vettä mutta siinä oleva korkea rautapitoisuus aiheutti astioihin ikävää värjäytymistä. Nyt on vuosi ollut Nero Mökille laite käytössä ja olemme erittäin tyytyväisiä laitteen tuottamaan veden laatuun sekä määrään. Laitteen oman 60L vesisäiliön lisäksi hankittu 120L vesisäiliö takaa että vesi riittää suuremmallakin kulutuksella. Ja laitteen valmistajan antama tuotetuki on ollut aivan loistavaa. Suuret kiitokset Esalle. Jarmo Parkko, Virolahti
Kari Sajalinna
Kari Sajalinna
Finnvodan Nero on mainio tuote. Erinomaisen teknisen tuen myötä tarvittava kokonaisuus saatiin valittua valikoimasta tarpeisiimme. Helposti ymmärrettävän k&h:n myötä myös tarvittava huoltotyöt onnistuu vaikeuksitta ja ripeän asiakaspalvelun kautta myös tarvittavat varaosat saa vaivattomasti. Liki vuoden käyttökokemuksen myötä voin suositella ko. laitetta. Toki erä suodattimia on syytä pitää kohteessa kaiken varalta.
Juhana Kantola
Juhana Kantola
EMPRO-250 ollut vajaan vuoden käytössä, toistaiseksi pelkkää hyvää sanottavaa. Verkostoon syöttävän pumpun erillinen sähkönsyöttömahdollisuus iso plussa kun kulutushuippujen aikaan kaivon tuotto rajallinen.
JYRKI Laine
JYRKI Laine
Hyvää ja asiantuntevaa palvelua vedenpuhdistimeen liittyvien kysymysten kanssa.
Jukka Vesalainen
Jukka Vesalainen
Laite Empro 100 on toiminut moitteettomasti. Yrityksen palvelualttius huoltoon ym. liittyvissä kysymyksissä on erinomaista.

Haluatko lisätietoja ja / tai yksilöllisen tarjouksen?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vill du ha mer information och / eller ett personligt erbjudande?

Suostumus(Pakollinen)
informationen du lämnar in via vår kontaktformulär används endast för att kontakta dig gällande dina möjliga behov för vattenrengöringsteknik. Informationen används ej för marknadsföring. Med att lämna dina kontaktuppgifter ger du dock ditt samtycke till att vi kan lämna ut kontaktuppgifter ytterligare till någon av våra samarbetspartner, som enligt oss är geografiskt mer lämplig att servera just dig! En lista över våra samarbetspartner hittar du här https://www.finnvoda.se/samarbetspartners
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

<< palaa etusivulle

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi