Watteri – Kannettava käänteisosmoosi vedenpuhdistin

Kannettava varavirtalähteillä toimiva käänteisosmoosilaite
Sähköttömät mökit – Retkeily – Karavaanarit – Huoltovarautuminen
Valmistaa juomakelpoista vettä n. 15 l / tunti
Vähäsuolaisten luonnonvesien puhdistukseen juomakelpoiseksi
Järvivesi ja sadevesi ym.

Watteri – Kannettava käänteisosmoosi vedenpuhdistin

Watteri on kannettava käänteisosmoositekniikkaan perustuva vedenpuhdistin, joka saa voimansa kännykkää lataavista varavirtalähteistä eli Powerbankeista. Huomioi, että varsinainen virtalähde ei sisälly laitteen toimitukseen. Voit ostaa sen erikseen verkkokaupastamme tai muualta. Varmista, että varavirtalähteesi täyttää järjestelmän vaatimukset. Laite on itseimevä eli aseta vain imuletku puhdistettavaan veteen, anna laitteelle virtaa varavirtalähteestäsi ja kytke laite päälle. Laitetta voidaan käyttää myös verkko- ja paneelivirralla käyttämällä pikalataavaa USB-C kännykkälaturia.

Tämä kevyt vedenpuhdistin on suunniteltu suodattamaan ja puhdistamaan vähäsuolaisia luonnonvesiä juomakelpoiseksi, kuten sade- tai järvivettä. Laite suodattaa esimerkkivirtalähteellä jopa yli 50 litraa latauksella noin 15 litraa tunnissa.

Voit käyttää laitetta USB-C PD varavirtalähteellä, joka täyttää seuraavat vaatimukset:

  • PD-toiminto (Power Delivery)
  • Ulostulojännite vähintään 20 V
  • Wattiteho min. 30 W
  • Suositeltu mAh min. 20 000

Laitetta voidaan käyttää myös verkko- ja paneelivirralla käyttämällä pikalataavaa USB-C PD min. 30 W 20 V kännykkälaturia

Ylläpitotoimet koostuvat imusuodattimen ja kalvon vaihtamisesta tarvittaessa silloin, kun puhtaan veden valmistusnopeus on vähentynyt tarpeeseesi nähden liikaa tai loppunut kokonaan.

Laitetta ei saa päästää jäätymään. Watteri tulee aina säilyttää lämpimässä tilassa myös kuljetuksien aikana.

Hinta:

Toimitusaika: 3-7 arkipäivää

595.00  Sis. ALV 24%

Toimitustavat ja niiden kulut näet kassalla ennen ostoksen tekemistä. Nouto tehtaalta Hyvinkäältä on maksuton.

Yleisiä kuvia asiakkaidemme laitteista

Tuotetiedot

Teho max.: 15W
Käyttöjännite: 20V
Tuotto*: 15 l/h
Puhdistettavan veden TDS max.: 1000
Puhdistetun veden TDS (tyypillinen): 100
Paino (Tyhjänä): n. 5 kg
Ulkomitat (Vain laite): 29x39x13cm
Suositus imukorkeus max.: 0-50cm
Max. imukorkeus: 1m

Toimitussisältö

Watteri käänteisosmoosilaite
Imuletku
Käyttöohje
Suodatinavain
USB C-to-C kaapeli
Kantohihna
Avain ja vara-avain

Ominaisuudet

Tuotto: n. 15 l / tunti
Kapasiteetti: n. 50 l / lataus esimerkkivirtalähteellä
Käytettävissä myös pistokesähköllä verkko- ja paneelivirralla käyttämällä pikalataavaa USB-C kännykkälaturia.
Säätövapaa
Helppo käyttää
Käyttövalmis
Kompakti ja kannettava
Korkea kapasiteetti

Käyttökohteet

Vähäsuolaisen luonnonveden suodattaminen ja puhdistaminen juomakelpoiseksi
Juomaveden suodatus sähköttömillä mökeillä
Yksityistalouksien vesihuoltovarmuus
Karavaanarit
Retkeily

arto nummila
arto nummila
Toimiva laite Nero 100. Suosittelen todella kaikille joilla rengaskaivo tai porakaivo ei tuota hyvää vettä. Olemme Kotkan saaristossa ja useat naapurit aikovat hankkia vastaavan laitteen. Tuote info ja puhelin apu toimii hienosti. Kannattaa ostaa myös hyvä vesipumppu.
Ville Kuusniemi
Ville Kuusniemi
NERO 100 on nyt palvellut yhden kauden ulkosaaristomökillämme. Raakavesi tulee merestä ja käyttövoima aurinkopaneeleista. Voin tähänastisen kokemuksen perusteella lämpimästi suositella tätä laitetta. Meillä laitekokonaisuuteen kuuluu vielä 120 litran puskurisäiliö, joten vedenkäytössä ei ole tarvinnut pihtailla. Hienon laitteen lisäksi myös valmistajan asiakaspalvelu ansaitsee kiitoksen.
Timo Koskenranta
Timo Koskenranta
Iloisen ja asiantuntevan palvelun paikka!! Hommat hoituu sovitusti ja ammattitaidolla.
Ari Lius
Ari Lius
Meillä on ollut NERO-mökille käytössä kaksi kesää ja hyvin on toiminut. Erinomainen laite, kun mökki on saaressa Turun saaristossa. Tuotto on riittävä ja laite ei ole kovin äänekäs. Ainoat huollot ovat olleet suodattimien vaihto ja talvikuntoon laittaminen, mutta molemmat hoituivat hyvin mukana tulleen käyttöohjeen avulla. Suosittelen.
Jarmo Parkko
Jarmo Parkko
Olimme vuosikaudet kantaneet ruoka- ja juomaveden 300 km päästä kotoa mökille tai ostaneet lähdevettä lähimmästä kaupasta. Pesuvetenä käytettiin mökillä olevan porakaivon vettä mutta siinä oleva korkea rautapitoisuus aiheutti astioihin ikävää värjäytymistä. Nyt on vuosi ollut Nero Mökille laite käytössä ja olemme erittäin tyytyväisiä laitteen tuottamaan veden laatuun sekä määrään. Laitteen oman 60L vesisäiliön lisäksi hankittu 120L vesisäiliö takaa että vesi riittää suuremmallakin kulutuksella. Ja laitteen valmistajan antama tuotetuki on ollut aivan loistavaa. Suuret kiitokset Esalle. Jarmo Parkko, Virolahti
Kari Sajalinna
Kari Sajalinna
Finnvodan Nero on mainio tuote. Erinomaisen teknisen tuen myötä tarvittava kokonaisuus saatiin valittua valikoimasta tarpeisiimme. Helposti ymmärrettävän k&h:n myötä myös tarvittava huoltotyöt onnistuu vaikeuksitta ja ripeän asiakaspalvelun kautta myös tarvittavat varaosat saa vaivattomasti. Liki vuoden käyttökokemuksen myötä voin suositella ko. laitetta. Toki erä suodattimia on syytä pitää kohteessa kaiken varalta.
Juhana Kantola
Juhana Kantola
EMPRO-250 ollut vajaan vuoden käytössä, toistaiseksi pelkkää hyvää sanottavaa. Verkostoon syöttävän pumpun erillinen sähkönsyöttömahdollisuus iso plussa kun kulutushuippujen aikaan kaivon tuotto rajallinen.
JYRKI Laine
JYRKI Laine
Hyvää ja asiantuntevaa palvelua vedenpuhdistimeen liittyvien kysymysten kanssa.
Jukka Vesalainen
Jukka Vesalainen
Laite Empro 100 on toiminut moitteettomasti. Yrityksen palvelualttius huoltoon ym. liittyvissä kysymyksissä on erinomaista.

Haluatko lisätietoja ja / tai yksilöllisen tarjouksen?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vill du ha mer information och / eller ett personligt erbjudande?

Suostumus(Pakollinen)
informationen du lämnar in via vår kontaktformulär används endast för att kontakta dig gällande dina möjliga behov för vattenrengöringsteknik. Informationen används ej för marknadsföring. Med att lämna dina kontaktuppgifter ger du dock ditt samtycke till att vi kan lämna ut kontaktuppgifter ytterligare till någon av våra samarbetspartner, som enligt oss är geografiskt mer lämplig att servera just dig! En lista över våra samarbetspartner hittar du här https://www.finnvoda.se/samarbetspartners
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

<< palaa etusivulle

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi