Kotimainen käänteisosmoositekniikan edelläkävijä.

Viime vuosikymmenen ajan olemme tehneet töitä sen eteen, että käänteisosmoosi soveltuisi ratkaisuna vedenpuhdistukseen kenelle tahansa ilman räätälöintiä, säätöjä tai laitteen ulkopuolista tukitekniikkaa. Tavoite saavutettiin ja tuotteidemme ylivertainen tekninen suorituskyky sekä kokonaiskustannukset asiakkaalle kestävät tarkastelua kilpailussa erinomaisesti. 

Finnvoda - Käänteisosmoosi vedenpuhdistuslaite EMPRO-4000 laitteen kehittäjät Esko Aulanko ja Jorma Mustalahti

Kuluttajille suunnattujen käänteisosmoosilaitteiden markkinajohtaja Suomessa

Markkinajohtajuus ei ehkä yksistään ole pätevä syy valita valmistajaa. Voit kuitenkin olla varma, että markkinoilla on laitteistamme kokemusta ja niiden toimivuus on testattu jo pian vuosikymmenen ajalta. Finnvodalla me varmistamme jo kartoitusvaiheessa, että tuotteemme varmasti ratkaisevat ongelmasi.  Kiitos rakkaille asiakkaillemme luottamuksestanne meitä kohtaan. Aiomme jatkossakin olla sen arvoisia.

Oma tuotekehitys ja patentoitu tekniikka

Vedenpesukoneemme ovat hyvin erityislaatuisia vedenpuhdistuslaitteiden markkinassa. Ne sopivat sellaisenaan käytännössä lähes minkä tahansa veden, jopa rauta- ja mangaanipitoisen moniongelmaisen kaivoveden puhdistukseen.

Vedenpesukoneemme ovat kodinkoneita, eikä niiden käyttäminen, ylläpitäminen tai asentaminen ole yhtään sen vaikeampaa, kuin esimerkiksi pyykinpesukoneenkaan.

Perustettu

2011

Toimitettuja järjestelmiä

1000~

Liikevaihto (2023)

675(t)

Henkilöstö (2023)

7

Käänteisosmoosi

Käänteisosmoositeknologian (RO) ideana on pakottaa vesi puoliläpäisevän kalvon läpi kohdistamalla käsiteltävään veteen osmoottista painetta suurempi paine. Vain vesi läpäisee kalvon, mutta virukset, bakteerit ja lähes kaikki metalli-ionit, suolat sekä muut epäpuhtaudet eivät läpäise sitä. Käänteisosmoosilla voidaan valmistaa erittäin puhdasta juomavettä suoraan merivedestä, järvestä tai jopa likaisesta kaivovedestä.

Kalvosuodatukseen perustuvat vedenpuhdistusmenetelmät ovat osoitettu toimivimmiksi erilaisista nykyaikaisista vedenkäsittelyteknologioista. RO-kalvoprosessi on näistä kaikkein kehittynein. Käänteisosmoosi on kuitenkin pitkään ollut hintava ja hankalasti käytettävä menetelmä, sillä laitteet ovat tyypillisesti tarvinneet räätälöintiä sekä jatkuvia säätöjä toimiakseen oikein.

Vill du ha mer information och / eller ett personligt erbjudande?

Suostumus(Pakollinen)
informationen du lämnar in via vår kontaktformulär används endast för att kontakta dig gällande dina möjliga behov för vattenrengöringsteknik. Informationen används ej för marknadsföring. Med att lämna dina kontaktuppgifter ger du dock ditt samtycke till att vi kan lämna ut kontaktuppgifter ytterligare till någon av våra samarbetspartner, som enligt oss är geografiskt mer lämplig att servera just dig! En lista över våra samarbetspartner hittar du här https://www.finnvoda.se/samarbetspartners
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haluatko lisätietoja ja / tai yksilöllisen tarjouksen?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

<< palaa etusivulle

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi