Miksi valita Finnvoda

1. Kuluttajille suunnattujen käänteisosmoosilaitteiden markkinajohtaja Suomessa

Markkinajohtajuus ei ehkä yksistään ole pätevä syy valita valmistajaa. Voit kuitenkin olla varma, että markkinoilla on laitteistamme kokemusta ja niiden toimivuus on testattu jo pian vuosikymmenen ajalta. Finnvodalla me varmistamme jo kartoitusvaiheessa, että tuotteemme varmasti ratkaisevat ongelmasi.  Kiitos rakkaille asiakkaillemme luottamuksestanne meitä kohtaan. Aiomme jatkossakin olla sen arvoisia.

Lähes tuhat toimitettua järjestelmää.

2. Edistyksellistä käänteisosmoositekniikkaa oman tuotekehityksen tuloksena

Uniikki huuhtelukiertotekniikka, käänteisosmoosikalvon huuhtelutoiminto sekä useat patentoidut teknologiat takaavat asiakkaille muun muassa saannoltaan (n. 50%), raudan- ja mangaanin puhdistuskyvyltään (9000 µg/l ja 2000 µg/l) sekä käyttökustannuksiltaan (tyypillisesti 100-200€/v) täysin ylivertaisen käänteisosmoosiratkaisun ilman kompromisseja. Niin ylivertaisen, että osa kilpailijoista ei edes usko näiden olevan totta. Totta se kuitenkin on. Kaiken lisäksi markkinalle hyvin epätyypillisesti, emme toimita palapelejä asiakkaillemme. EMPRO-tuotteet paketoivat esisuodatuksen, ohjauksen, automatiikan, puhdasvesisäiliön ja verkostopumpun yhteen kompaktiin, moderniin ja käyttöturvalliseen kotelointiin.

Useita patentoituja tekniikoita.

3. Tuotetuki kuuluu kaikille tuotteistamme kiinnostuneille ennen ja jälkeen hankinnan. Ilmaiseksi.

Oma tuotekehitys jo pian vuosikymmenen kokemuksella takaa sinulle parhaan mahdollisen tuen silloin, kun sitä tarvitset. Me emme toimita tuontilaitteita, vaan sitoudumme pitkäaikaiseen asiakkuuteen, jossa sinun kysymyksesi ja laitteidemme toiminta on meille äärimmäisen tärkeää. Emme olisi päässeet tähän asti laiminlyömällä asiakkaitamme tai toimittamalla kakkosluokan tuontitekniikkaa. Sinun suosittelusi seuraavalle asiakkuudellemme on meille elintärkeä asia.

Paras tuki parhaille tuotteille.

Esa Aalto - Asiakkaiden auttaja

Esa Aalto - Asiakkaiden auttaja

Asiakkaiden auttaminen, markkinointi ja liiketoiminnan suunnittelu

Päiväni kuluvat asiakkaiden kysymyksiin ja yhteydenottoihin vastaillessa. Suurin vastuuni onkin siis olla helposti lähestyttävä. Asiakkaiden kanssa minulla ei ole mihkään kiire ja ymmärrän täysin, että kaikilla ei ole valmista kokemusta vedenpuhdistuslaitteistoista.

Niko Lindroos - Tuotantovastaava

Niko Lindroos - Tuotantovastaava

Tuote- ja tuotekehityskokoonpano sekä tehtaan ylläpito

Vastaan EMPRO-tuotesarjan kokoonpanosta sekä Finnvodan tehtaan ylläpidosta.

Esko Aulanko - Perustaja

Esko Aulanko - Perustaja

Tuotekehitys, liiketoimintajohtaminen ja vaativa tekninen neuvonta

1980-2008 - KONE Oyj: Laatu-, tuotanto- ja tuotekehityksen johtotehtävät. 2008- Konsulttina KONE Oyj tuotekehityksessä
2011- Finnvodan (EMP-Innovations Oy) perustamisen jälkeen sen johdossa.

Noin 140 myönnettyä kotimaista patenttia, n. 1400 ulkomaista patenttia/patenttihakemusta. Kiinnostukset kaikessa tekniikassa ja tekniikkaan liittyvissä ongelmanratkaisuissa.

Jorma Mustalahti - Head of R&D

Jorma Mustalahti - Head of R&D

Tuotekehitys ja vaativa tekninen neuvonta

1981-2009 - KONE OYj: Tuote- ja tuotekehityssuunnittelija, pääsuunnittelijaa
2009-2011 - The Switch Oy: Pääsuunnittelija tuulivoimahankkeissa
2011- Tuotekehityskonsulttina

Noin 105 myönnettyä kotimaista patenttia ja n. 1180 ulkomaista patenttia/patenttihakemusta.

Käänteisosmoosi?

Käänteisosmoositeknologian (RO) ideana on pakottaa vesi puoliläpäisevän kalvon läpi kohdistamalla käsiteltävään veteen osmoottista painetta suurempi paine. Vain vesi läpäisee kalvon, mutta virukset, bakteerit ja lähes kaikki metalli-ionit, suolat ja muut epäpuhtaudet eivät läpäise sitä. Näin voidaan valmistaa erittäin puhdasta juomavettä suoraan merivedestä, järvestä tai jopa likaisesta kaivovedestä. Kalvosuodatukseen perustuvat vedenpuhdistusmenetelmät ovat osoitettu toimivimmiksi erilaisista nykyaikaisista vedenkäsittelyteknologioista. RO-kalvoprosessi on näistä kaikkein kehittynein. Käänteisosmoosi on kuitenkin pitkään ollut hintava ja hankalasti käytettävä menetelmä, sillä laitteet ovat tyypillisesti tarvinneet räätälöintiä sekä jatkuvia säätöjä toimiakseen oikein.

EMPRO-500-käänteisosmoosi-vedenpuhdistuslaite-yrityksille

 Olemme onnistuneesti pystyneet paketoimaan käänteisosmoosin, vesisäiliön, ohjauksen, jakelupumpun ja esisuodatuksen samaan kompaktiin pakettiin unohtamatta käytön huolettomuutta. Laite huuhtele ja säätää myös itsensä, joten laite toimii aina mahdollisimman tehokkaasti säästäen energiaa. Huoltaminen on suunniteltu siten, että erityisosaamista ei tarvita. Laitteen tekniikka on yrityksemme omaa ja Suomalaista käsityötä. Siksi pystymme takamaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen juuri sinulle.

Viime vuosikymmenen ajan olemme tehneet töitä sen eteen, että käänteisosmoosi soveltuisi ratkaisuna vedenpuhdistukseen kenelle tahansa ilman räätälöintiä, säätöjä tai laitteen ulkopuolista tukitekniikkaa. Tavoite saavutettiin ja tuotteidemme ylivertainen tekninen suorituskyky sekä kokonaiskustannukset asiakkaalle kestävät tarkastelua kilpailussa erinomaisesti. Toivotamme Hyvinkäälle tehtaallemme tervetulleeksi kaikki ratkaisuistamme kiinnostuneet!

Tutustu tuotteisiin

Empro 100

Puhdas vesi kesäkäytössä oleville vapaa-ajan asunnoille.

Empro 250

Puhdas vesi omakotitaloille ja vapaa-ajan asunnoille.

Empro 500

Puhdas vesi yritystoimintaan tai vaativiin kohteisiin.

Empro 4000

Puhdas vesi teolliseen käyttöön ja vaativiin kohteisiin

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi