Vedenpuhdistuslaite kotiin ja vapaa-ajan asunnoille - EMPRO-250

Vedenpuhdistuslaite-Asuntoihin-ja-omakotitaloihin-EMPRO-250

”Vedenpuhdistin omakotitalolle tai ympärivuotiselle vapaa-ajan asunnolle. Juokseva käyttö- ja juomavesi puhdistettuna suoraan merivedestä, järvestä tai vaikka huonosta kaivovedestä. Puhdasvesitakuulla.”

Haluatko lisätietoja ja/tai yksilöllisen tarjouksen?

Tuotekuvaus

Käänteisosmoosiin perustuva vedenpuhdistuslaite EMPRO-250 puhdistaa omakotitalollesi tai asunnollesi lähes mistä tahansa luonnosta löydettävästä vedestä, kuten merivedestä, järvestä tai ruosteisesta rauta- ja mangaanipitoisesta kaivovedestä erinomaista käyttö- ja juomavettä ilman kemikaaleja. Energiatehokas EMPRO-250 tuottaa omakotitalollesi tai asunnollesi puhdasta vettä saunaan, suihkuun, keittiöön ja pesukoneelle sekä kaikkeen muuhun puhtaan veden tarpeeseen.

EMPRO-250 on kompakti ja suljetun kotelointinsa ansiosta erittäin turvallinen käyttää. Laitteen pumppukoneisto ei ole paljaana esillä, jolloin riskiä esimerkiksi kiinnostuneen lapsen loukkaantumisesta ei synny. Laitteessa on myös vikavirtasuoja.

  • EMPRO-250 puhtaan veden tuotto tyypillisessä asiakaskohteessa noin 250 litraa tunnissa. Puhdistettu vesi varastoituu laitteen omaan 310 litran puhdasvesisäiliöön
  • Vedenpuhdistuslaitteessa on Integroitu jakelupumppu, joka toimittaa puhtaan veden vesiverkostoosi automaattisesti esimerkiksi hanojen avautuessa
  • Erinomainen rauta- ja mangaanipitoisen veden puhdistuskyky (9000 µg/l ja 2000 µg/l). EMPRO-250 on teknisesti ylivertainen All-in-One ratkaisu, eikä lähes koskaan tarvitse ylimääräistä lisäesisuodatusta, eikä koskaan veden pehmennystä tai massasuodattimia toimiakseen.
  • Sisältää useita patentoituja tekniikoita, joiden avulla vedenpuhdistustapahtuu erittäin energiatehokkaasti ja korkealla hyötysuhteella – Ekologinen valinta vedenpuhdistukseen
  • Erittäin korkea saantoprosentti (n. 50%). Edistyneen tekniikan vuoksi EMPRO-250 tarvitsee puhdistuksessaan vain 2 litraa raakavettä jokaista puhdistettua litraa kohden
  • Kehittämämme uniikin huuhtelutekniikan sekä membraanin puhdistustoiminnon ansiosta laitteen ylläpitokulut ovat erittäin matalat. Laitteen vuotuiset ylläpitokustannukset tyypilliselle asiakkaallemme ovat noin.110-150€.

Vedenpuhdistus käänteisosmoosilla puhdistaa vedestä raudan, suolan, mangaanin ja lähes kaikki muut epäpuhtaudet, tehden vedestä luotettavasti täydellisen juomakelpoista. Laitteidemme viitteelliset puhdistusarvot löydät Usein Kysytyistä Kysymyksistä.

EMPRO-250 käänteisosmoosi vedenpuhdistuslaite on myös markkinoilla Biolan AquaThor 310 nimikkeellä.

Raakavesipumpun asennusohje (.pdf)

Tilaa tänään:

7,800.00  Sis. ALV 24%

Käyttökohteet

Vedenpuhdistus kaivosta (esim. rauta, mangaani, fluoridit, suola jne.)
Vedenpuhdistus merestä (suola ym.)
Vedenpuhdistus järvestä (bakteerit, humus ym.)
Tai lähes mikä tahansa muu raakaveden lähde!

Ominaisuudet

Vedenpuhdistuksen matala energiankulutus
Korkea saantoprosentti (n. 50%)
Automaattinen vikadiagnostiikka
Helppo ja nopea huoltaa
All-in-one -ratkaisu
Säätövapaa
Pitkä membraanin elinikä

Tuotetiedot

Syvyys – Leveys – Korkeus
Koko (säiliö sivulla): 79cm x 112cm x 106cm
Koko (säiliö päällä): 79cm x 56cm x 199cm
Laitteella on kahden vuoden takuu
Tuotto: 250 l/h
Kulutus: 1500 W
Puhdasvesisäiliö: 310 l
Ääni: n. 55 dBA käytössä
Hinta: alkaen 7800€

Toimitussisältö

Integroitu vesisäiliö
Käyttöohje sekä raakavesipumpun asennusohje
Esisuodatinsarja asennettuna
Tds mittari vedenlaadun mittaukseen
Testattu, asennus- ja käyttövalmis EMPRO-250 vedenpuhdistuslaite

Kuvia käyttökohteista

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi